Produkter

Book en tid


Produkter

VEGANSKE FARVER

OPTIMA FRA FOUR REASONS
Alle typer af kreative hindringer forsvinder med farveserien Optima fra Four Reasons. God dækkeevne og smuk glans er bare nogle af alle fordelene, eller hvad der siges om et sortiment hvor:

- Alle farver er 100 % veganske.
- Alle farver er fri for parfume, PPD og resorcinol.
- Alle farver er MEA-baserede og fri for ammoniak (gælder ikke highlights).
- Alle farver er både permanente og semi-permanente.


ESSENTIAL HAIRCARE

Linjens produkter indeholder en høj procentdel af let nedbrydelige naturligt udvundne ingredienser, som alle er dyrket lokalt i Italien. Alle produkter er sulfat- og parabenefri, og emballagen er produceret med en minimal mængde af plastik, lige nok til at beskytte produkts indhold.

Hver enkel Essential Haircare familie har et særligt kendetegn og funktion: pleje, fugt, volumen, glans, beskyttelse, elasticitet, blødhed og daglig pleje. Produkterne har det fælles mål at beskytte håret mod udefrakommende faktorer samtidig med, at de giver et synligt resultat med det samme.

OI

Lille eksotisk produktlinje af plejeprodukter, der kan anvendes til alle hår- og hudtyper.
Produkterne har en fyldig tekstur og en sofistikeret luksuriøs duft. Alle produkterne i linjen indeholder Roucou olie, som har en anti-aging effekt samt bekæmper frie radikaler. Linjen er sulfat- og parabenefri.

MORE INSIDE

En alsidig stylinglinje med alt du behøver.
More Inside er resultatet af Davines laboratoriets videnskabelig know-how og er inspireret af Artistic Director Angelo Seminara, som har været med på rejsen lige fra idéen blev født.

Produkterne giver forbrugeren en helt særlig oplevelse, da de alle (på nær arosol produkter) er pakket ind i det smukkeste papir. Alle produkterne er i miljøvenlig emballage (CO2 neutralt), og papiret som bruges til emballagen, er FSC certificeret.
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 09:30 - 19:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk